IniciNoticiesComerçLA JORNADA “EL COMERÇ SURT AL CARRER” D’AQUEST PASSAT DISSABTE, A MODE...

LA JORNADA “EL COMERÇ SURT AL CARRER” D’AQUEST PASSAT DISSABTE, A MODE DE “SHOPPING NIGHT”, OMPLE DE GENT ELS CARRERS I PLACES DEL CENTRE DE TORDERA.

2014-08-09 20.39.39L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Tordera Centre fan una primera valoració positiva de la “Shopping Night” d’aquest passat dissabte, que el comerç del municipi va sortir al carrer des de les 6 de la tarda fins les 11 de la nit. Sota el títol de “Comerç al carrer, comerç a la fresca”, els carrers del casc antic, part del Camí Ral, la Plaça de la Concòrdia i la Plaça de l’Església es van omplir de parades de roba, calçats, complements, joguines, cosmètica, alimentació i molts altres, que a través de descomptes, promocions i activitats especials, pretenien atraure el públic local i dels voltants. El president dels comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, en fa una valoració positiva, ja que hi va haver molt moviment de gent als carrers del poble i els comerços es van bolcar amb la iniciativa.

balanc shopping night borrell 1

Josep Borrell assegura que la idea és repetir la jornada properament.

balanc shopping night borrell 2

La idea d’organitzar una jornada especial de comerç al carrer a la tarda/nit va sorgir analitzant “La botiga al carrer” que es va fer l’estiu passat, on van trobar algunes mancances en els horaris. Allargar-ho durant tot el dia era massa ampli. En aquesta ocasió, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera, Jordi Camó, creu que la “Shopping Night” de dissabte va anar bé i que, al ampliar l’espai, va concentrar més gent en poca estona.

balanc shopping night camo 1

Jordi Camó diu que cal valorar moltíssim la participació dels comerciants de Tordera, que van fer un esforç per traslladar els productes al carrer des del seus locals.

balanc shopping night camo 2

Des de promoció econòmica es considera que s’ha assolit l’objectiu d’apropar la gent als carrers de Tordera. Ara, cal una trobada amb els comerciants per valorar amb positiu quines coses es poden millorar de cara a l’any vinent i veure si va ser bo des del punt de vista econòmic pels comerços locals. L’objectiu és seguir treballant perquè el comerç de proximitat sigui ben present al poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES