IniciNoticiesCulturaEL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA OFEREIX, AQUESTA TARDA, UNA XERRADA SOBRE LA...

EL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA OFEREIX, AQUESTA TARDA, UNA XERRADA SOBRE LA HISTÒRIA DEL TEATRE CLAVÉ I ELS 20 ANYS DE L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS.

03019El Cercle d’Història de Tordera ofereix aquesta tarda, al Teatre Clavé, una projecció i explicació d’imatges del llibre “L’Antic Clavé (1926-1988)”, escrit per la M. Àngels Cayró, la M. Rosa Matas i l’Elvira Romaguera, i que va ser premi Salvador Vendrell el 1999. L’objectiu és recordar la història del teatre i també els 20 anys de l’Associació d’Espectadors. Escoltem Sara Martí, membre del Cercle d’Història i conductora de la xerrada d’avui.

cercle historia clave 1

La intenció per part de les autores del llibre és interactuar amb el públic, a través d’una sèries de preguntes obertes, mitjançant les quals elles puguin explicar com van treballar per a la publicació del llibre, ara fa 15 anys. Sara Martí explica que el punt de partida és l’edifici antic del Teatre Clavé.

cercle historia clave 2

La xerrada sobre la història del Teatre Clavé i l’Associació d’Espectadors està organitzada pel Cercle d’Història de Tordera, amb la col·laboració de les dues entitats i l’Ajuntament de Tordera. L’acte tindrà lloc avui, a les 7 de la tarda, al Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES