IniciNoticiesEntitatsDEMÀ ES POSEN A LA VENDA ELS TIQUETS PELS BUSOS A BARCELONA...

DEMÀ ES POSEN A LA VENDA ELS TIQUETS PELS BUSOS A BARCELONA DE LA DIADA DE L’ONZE DE SETEMBRE QUE ORGANITZA L’ANC DE TORDERA.

busos anc torderaL’any passat, l’Assemblea Nacional Catalana va organitzar per la Diada de l’Onze de setembre una cadena humana que va creuar tot Catalunya. Enguany, l’ANC prepara una nova manifestació. Aquesta diada, l’objectiu és omplir la Diagonal i la Gran Via de Barcelona, tot fent una gran “V” humana de “Via”, “Voluntat”, “Votar” i “Victòria”. Per aquest motiu, demà es posen a la venda a Tordera els tiquets pels autocars que organitza l’ANC del municipi per anar a la capital catalana el proper 11 de setembre. Els tiquets es poden adquirir, al preu d’11 euros per persona, al Bar “Bon Racó”, al carrer Alcalde Vendrell, 11 (davant la Policia Local de Tordera). Àngel Vallicrosa, president de l’ANC a Tordera, ens dóna més detalls de la venda de tiquets.

tiquets bus anc

L’Onze de setembre, els autocars sortiran a les 3 de la tarda des del Parc de la Sardana. Les places són limitades. Per més informació, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça anctordera@gmail.com o seguir la informació a través dels comptes de l’ANC de Tordera a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

ÚLTIMES NOTÍCIES