IniciNoticiesCulturaMAS MÓRA CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR.

MAS MÓRA CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR.

festa masmoraEls veïns de la urbanització de Mas Móra celebren aquest cap de setmana la seva Festa Major. Les activitats començaran aquesta tarda amb “El Xupinazo”, que a partir de les 6 de la tarda recorrerà els carrers del veïnat. A les 7 de la tarda actuarà el mag Nano. Després, es farà una sardinada popular a la zona esportiva i es presentaran la pubilla, la pubilleta i l’hereuet de Sant Daniel 2014. Per aquells que no vulguin sardines, també hi haurà entrepans variats. A dos quarts d’11 de la nit, hi haurà ball amb rom cremat per a tothom. La presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Móra, Rosa Maria Oliver, ens ha donat més detalls sobre les activitats d’aquesta tarda/nit.

mas mora 1

Demà, les activitats començaran a les 9 del matí amb una passejada de bicicletes per tota la urbanització. La sortida serà del carrer Azucena i finalitzarà al local social, a dos quarts d’11, amb un esmorzar. Aquest dia, l’entrada a la piscina del veïnat serà gratuïta de 3 a 7 de la tarda, perquè hi haurà inflables a l’aigua, a càrrec d’Oktitans. A la tarda, es preparà una xocolatada per a tots. A les 8 de la tarda, hi haurà exhibició de country. Ja a les 9 del vespre tindrà lloc el sopar popular, seguit d’una exhibició dels alumnes de ball de saló de Mas Móra i un gran espectacle amb ball. El preu pels socis és de 12 euros i pels no socis són 15 euros. També hi ha menú infantil, al preu de 6 euros. Rosa Maria Oliver ens parla de les activitats de dissabte.

mas mora 2

Els actes de diumenge, 10 d’agost, posaran el punt i final a la Festa Major de Mas Móra 2014. A partir de les 12 del migdia hi haurà la festa de l’escuma i després es farà un aperitiu i s’escollirà el soci de l’any del veïnat. Cal recordar que els tiquets per assistir al sopar popular de dissabte, es poden comprar al local social del veïnat, situat a les instal·lacions de la piscina, i també al Bar Bodega Clàudia.

ÚLTIMES NOTÍCIES