IniciNoticiesRegidoriesJA HAN COMENÇAT LES OBRES DE MILLORA A LA CARRETERA QUE UNEIX...

JA HAN COMENÇAT LES OBRES DE MILLORA A LA CARRETERA QUE UNEIX TORDERA AMB EL BARRI DE SANT PERE.

2014-08-07 13.44.49Aquesta setmana han començat les obres d’eixamplament dels ponts i de millora de l’itinerari de vianants a la carretera BV-5121, que uneix Tordera i Sant Pere. L’objectiu principal del projecte és donar una solució viable, segura i funcional per als vianants al llarg de la carretera fins a Sant Pere. Per fer-ho possible, es construirà un itinerari de vianants al llarg de tota la calçada, amb una vorera de dos metres d’amplada, que obligarà a ampliar els ponts existents i a renovar el sistema d’enllumenat i del drenatge de la calçada. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha dit que la voluntat és que les obres es finalitzin abans de la Fira Mercat del Ram del 2015.

alcalde obres st pere 1

La carretera BV-5121 és la via de connexió principal del municipi amb la zona esportiva i el parc Prudenci Bertrana. A més, aquesta via connecta el nucli urbà amb l’estació de trens, el polígon industrial Can Verdalet, el barri de Sant Pere i addicionalment és l’alternativa Nord per a la connexió de Tordera amb la N-II i l’AP7. Aquest fet implica que les obres millorin també les condicions del trànsit mitjançant la millora de les interseccions existents. En aquest sentit, Joan Carles Garcia ha afirmat que es tracta d’una obra complicada perquè per la via circulen diàriament molts vehicles i destaca que la voluntat final és facilitar l’itinerari dels vianants.

alcalde obres st pere 2

Les obres de millora de la BV-5121, la carretera que connecta el nucli urbà amb Sant Pere, es van adjudicar a l’empresa Aglomerats Girona per un import d’1.114.455€. Tota l’obra està subvencionada per la Diputació de Barcelona, ja que és l’administració competent en aquesta carretera.

ÚLTIMES NOTÍCIES