IniciNoticiesPolíticaEl PLE DE L’AJUMENT DE TORDERA APROVA DEFINITIVAMENT EL NOU REGLAMENT MUNICIPAL...

El PLE DE L’AJUMENT DE TORDERA APROVA DEFINITIVAMENT EL NOU REGLAMENT MUNICIPAL DE PRESTACIONS ECONÒMIQUES DE CARÀCTER SOCIAL.

2014-07-31 20.03.49El ple de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat definitivament el nou reglament de prestacions econòmiques de caràcter social. Finalment, s’ha donat el vistiplau a l’ordenança després que es desestimessin les dues al·legacions que va presentar el Partit Popular de Tordera al mes d’abril, entre d’elles, estipular un mínim de dos anys d’empadronament al municipi per poder gaudir dels ajuts socials que s’ofereixen des de l’Ajuntament. El reglament neix amb la voluntat d’adequar les prestacions econòmiques de caràcter social que atorga l’Ajuntament de Tordera a la realitat social del nostre municipi i la situació econòmica de les arques municipals, augmentant la quota d’ingressos per tal que s’hi puguin acollir més persones. El regidor de Serveis a la Persona, Jordi Camó, ha explicat que l’al·legació del PP ha sigut desestimada perquè segons l’informe tècnic de la diputació de Barcelona dos anys d’empadronament és massa en la situació de crisi que ens trobem.

prestacions ciu

El regidor del Partit Popular, Xavier Martin, ha assegurat que el conjunt del reglament és positiu. Malgrat això, han votat en contra perquè consideren que s’hauria d’haver acceptat l’al·legació de la seva formació i estipular un mínim dos anys d’empadronament al municipi per doner gaudir dels ajuts socials.

prestacions pp

La regidora del Partit Socialista, Montse de Diego, ha dit que la gent que va a serveis socials necessita l’ajuda immediatament i creu que el requisit proposat pel PP és una “barbaritat”.

prestacions psc

El regidor d’Esquerra Republicana, Xavier Pla, assegura que des de la seva formació entenen el reglament de manera positiva.

prestacions erc

El nou reglament de prestacions econòmiques de caràcter social s’ha aprovat finalment amb els vots favorables de CIU, ERC i PSC. El PP ha votat en contra. El reglament té el compromís de modificar-se tantes vegades com sigui necessari per d’adequar-se a la realitat de necessitats socials dels vilatans de Tordera. Ha estat elaborat pels serveis tècnics de la diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Tordera.