IniciNoticiesRegidoriesENLLESTIDES LES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA PLAÇA DE LA CONCÒRDIA I...

ENLLESTIDES LES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA PLAÇA DE LA CONCÒRDIA I DE MILLORA DELS APARCAMENTS DEL CENTRE DE TORDERA

04042Fa unes setmanes, amb l’estrena de la zona infantil del Patufet, es van donar per finalitzades les obres de remodelació de la Plaça de la Concòrdia. La primera millora que va quedar enllestida van ser els aparcaments. Al eliminar les places d’aparcament de la Plaça de la Concòrdia, mantenint només les del solar de Can Nassos, se’n van crear més al Pàrquing Centre Vila i a la zona del costat del riu. A més, també es va canviar tot el paviment de darrere de l’església, així com el seu accés des del carrer Puigvert. També es va remodelar el terra de la pròpia Plaça de la Concòrdia i es va instal·lar una zona infantil amb gronxadors dedicats al conte d’en Patufet. La finalitat de les obres era potenciar l’activitat econòmica del centre, obrint la plaça als ciutadans. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha dit que aquest objectiu s’ha aconseguit.

alcalde obres 1

No obstant això, Joan Carles Garcia ha assegurat que la remodelació del casc antic encara no han finalitzat del tot, perquè falta la instal·lació de panells informatius amb codis QR.

140728_002

Recordem que les obres de millora dels aparcaments i de la Plaça de la Concòrdia s’inclouen al projecte de dinamització econòmica i regeneració urbana del nucli històric de Tordera, que està finançat pel fons europeu FEDER i el programa Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.