IniciNoticiesEntitatsJOAN CARLES GARCIA REPETEIX COM ALCALDABLE PER CIU A LES ELECCIONS MUNICIPALS...

JOAN CARLES GARCIA REPETEIX COM ALCALDABLE PER CIU A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 2015.

IMGP8251El que fa uns mesos anunciava l’alcalde de Tordera, en declaracions al programa d’aquesta casa “La tarda és i vosaltres què en penseu”, s’ha confirmat oficialment: Joan Carles Garcia es tornarà a presentar com a cap de llista per Convergència i Unió a Tordera a les properes eleccions municipals. L’assemblea de CIU celebrada el passat dijous, 24 de juliol, amb la participació de la militància del partit va escollir per unanimitat la candidatura de Joan Carles Garcia, l’única que s’havia presentat, com el alcaldable de la federació nacionalista a Tordera per a les eleccions municipals de 2015. El president de l’agrupació local de Convergència Democràtica a Tordera, Josep Llorens, ha dit que tota l’assemblea ha ratificat la candidatura de Joan Carles Garcia i ha afegit que els resultats obtinguts a les anteriors eleccions avalen el candidat.

llorens cap llista ciu

El cap de llista de CIU a Tordera per les properes eleccions municipals i actual alcalde del poble, Joan Carles Garcia, ens ha avançat en quins pilars basarà el seu discurs de campanya. Garcia ha dit que el futur de Tordera passa per convertir el municipi en una ciutat intel·ligent.

garcia cap llista ciu

Joan Carles Garcia fa gairebé 20 anys que és alcalde de Tordera. Recordem que les eleccions municipals se celebraran al mes de maig de l’any vinent.

ÚLTIMES NOTÍCIES