IniciNoticiesCulturaLES ACTUACIONS MÉS EMBLEMÀTIQUES DELS 15 ANYS DE LA PEIXERA TORNEN AQUEST...

LES ACTUACIONS MÉS EMBLEMÀTIQUES DELS 15 ANYS DE LA PEIXERA TORNEN AQUEST CAP DE SETMANA AL PARC PRUDENCI BERTRANA AMB LA PEIXERA REMEMBER.

peixera 2 agostEl festival La Peixera arriba un any més a Tordera, organitzat per l’entitat cultural El Crit. Enguany, la Peixera fa 15 anys, per aquest motiu, el festival pateix un canvi important de format per encarar les properes edicions amb un aire renovat. Els actes de La Peixera d’aquest any van començar el passat cap de setmana amb La Peixera al Carrer, una innovadora aposta que buscava acostar a Tordera el festival a través de circ, malabars, teatre i música. Aquest proper dissabte, 2 d’agost, continuaran els actes de celebració del 15è aniversari, ja sota la carpa de circ instal·lada al Parc Prudenci Bertrana, amb La Peixera Remember, un recull d’algunes des les millors actuacions que han passat pel recinte durant la seva història. A la tarda, petits i grans podran participar de la gimcana organitzada per l’Esplai El Garbell de Tordera, a més de gaudir de l’espectacle de titelles en anglès titulat “Punch & Judy” a càrrec de Ronan Tully. Ja a la nit, a partir de les 11, la Peixera recordarà l’espectacle de clowns de Gròmic, els acudits de Xavigenio i la música i la poesia de Pedrals i els nens eutròfics.  La nit s’acabarà amb la sessió del DJ Tomás. El president de La Peixera 2014, Jordi Ciurana, ha parlat sobre les activitats. Escoltem-lo.

peixera 2 agost

Recordem que les activitats de La Peixera Remember per al públic infantil seran aquest proper dissabte, 2 d’agost, a partir de les 6 de la tarda. A les 11 de la nit començarà La Peixera Remember per al públic adult. El festival està organitzat per l’entitat cultural El Crit, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, l’Esplai El Garbell i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta. En cas de pluja, la programació de La Peixera no es suspèn, perquè, com ja és tradicional, totes les activitats es fan sota una carpa de circ. Tanmateix, La Peixera no s’acomiada aquest cap de setmana perquè per la Festa Major de Tordera 2014 han preparat una nit especial.

ÚLTIMES NOTÍCIES