IniciNoticiesPolíticaJOSEP LLORENS, PRESIDENT DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA A TORDERA, ES MOSTRA...

JOSEP LLORENS, PRESIDENT DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA A TORDERA, ES MOSTRA “DECEBUT” PER LA REVELACIÓ DE L’EXPRESIDENT JORDI PUJOL.

Jordi-PujolL’expresident de la Generalitat i fundador de Convergència Democràtica de Catalunya, Jordi Pujol Soley, va confessar el passat divendres en un comunicat que, tal com havien anat publicant alguns diaris espanyols en els darrers mesos, tenia un compte corrent ocult a Andorra sense regularitzar. Concretament, es tracta d’una part substancial de l’herència del pare de l’expresident, Florenci Pujol, fundador de Banca Catalana, que no estava regularitzada quan aquest va morir l’any 1980, mesos després que el president Pujol assumís el càrrec. Segons el comunicat personal enviat pels seus advocats, Pujol explica que fins fa “pocs dies” no va trobar el moment adequat per regularitzar l’herència. En aquest sentit, el president de l’agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya a Tordera, Josep Llorens, ha explicat a Ràdio Tordera que se sent “decebut” pel comportament irregular de l’expresident Pujol.

llorens cas pujol

Conscient de la magnitud de la notícia, Jordi Pujol afegia al comunicat que demana “perdó” a la “gent de bona voluntat que pot sentir-se defraudada”. La regularització dels diners s’hauria fet, segons l’expresident, “en els darrers dies”. Aquest matí, Artur Mas ha anunciat que Jordi Pujol ha renunciat a la presidència honorífica i al títol de fundador de Convergència Democràtica, així com també, a la oficina i a la retribució que li correspon per llei com a expresident de la Generalitat. Per altra banda, el sindicat d’ultradreta Manos Limpias ha presentat una denúncia contra Jordi Pujol, a qui acusa de prevaricació i blanqueig de capitals, entre d’altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES