IniciNoticiesEntitatsEL PATINATGE ARTÍSTIC TORDERA CELEBRA AMB GRAN ÈXIT EL SETÈ FESTIVAL DE...

EL PATINATGE ARTÍSTIC TORDERA CELEBRA AMB GRAN ÈXIT EL SETÈ FESTIVAL DE L’ENTITAT, QUE ENGUANY ESTAVA AMBIENTAT EN EL MÓN DE L’ART.

2013-07-21-22.26.57Èxit rotund del setè festival de patinatge artístic del Club Patinatge Artístic Tordera, que es va celebrar aquest passat diumenge al pavelló Parroquial, a la plaça de la Concòrdia. En l’espectacle hi van participar més d’una cinquantena de patinadors de la mateixa entitat i d’altres clubs convidats de Calella, Terrassa, Arenys de Munt, Breda, Polinyà i Lloret de Mar. Actuacions per parelles, individuals, grups de shows grans i juvenils i actuacions temàtiques van omplir les dues hores que va durar el festival. Enguany, l’espectacle de patinatge artístic estava ambientat en el món de l’art. A més, aquesta edició va comptar amb la presència d’una patinadora internacional. El president del Patinatge Artístic Tordera, Juan Carlos Herrero, ha dit que es tracta d’un festival especial perquè coincideix amb el cinquè aniversari de l’entitat.

balanc festival patinatge

El Patinatge Artístic Tordera compta actualment amb més d’una cinquantena de patinadors i patinadores entre promoció, iniciació i competició.

ÚLTIMES NOTÍCIES