IniciNoticiesCulturaS’OBRE “CIUTAT SUBTERRÀNIA02”, LA SEGONA CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES A LA MASIA...

S’OBRE “CIUTAT SUBTERRÀNIA02”, LA SEGONA CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES A LA MASIA DE MAS PANELLA.

logo ciutat subterrania2014La Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, obren una convocatòria per a la realització de cinc residències artístiques a la masia de Mas Panella, a Tordera, durant els mesos d’octubre a desembre de 2014.  La convocatòria està oberta a projectes d’àmbits artístics tant diversos com les arts plàstiques, les arts visuals, art sonor, performance i disseny, entre d’altres. La temàtica dels projectes es manté respecte de la primera edició i gira entorn de la ciutat subterrània, entesa en un sentit ampli i en el camp simbòlic. L’objectiu de la residència és realitzar un projecte artístic al voltant d’aquesta temàtica durant  els dos mesos d’estada i, un cop finalitzat aquest període, projectar l’exposició col·lectiva dels treballs i, si s’escau, la seva itinerància per diferents espais expositius.

Mas Panella és una masia ubicada en un entorn natural i pensada com un espai per a desenvolupar-hi tallers de creació i de formació artística vinculats als llenguatges de la música, la dansa, el teatre i les arts visuals, així com també activitats lúdico-formatives al voltant del fet artístic.

Les sol·licituds per participar a la residència artística es poden presentar fins al 31 de juliol i de l’1 de setembre al 15 de setembre del 2014 Podran ser beneficiaris d’aquestes residències alumnes que estiguin cursant un grau o un màster universitari d’Arts i també artistes amb titulació nascuts entre l’1 de gener del 1984 i el 31 de desembre de 1991. Les bases que regeixen la convocatòria, així com també els documents de sol·licitud, es poden consultar al web www.teatreclave.cat.