IniciNoticiesEntitatsLES PLACES PER PARTICIPAR AL TORNEIG D’ESTIU “BITLLES A LA FRESCA 2014”...

LES PLACES PER PARTICIPAR AL TORNEIG D’ESTIU “BITLLES A LA FRESCA 2014” JA ESTAN TOTES PLENES. A PARTIR D’ARA, ELS EQUIPS QUE S’APUNTIN PASSARAN A UNA LLISTA DE RESERVA.

_DSF5464Un any més, podem parlar d’èxit de participació al torneig d’estiu “Bitlles a la fresca”, organitzat per l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec. Amb només tres dies es va completar la graella dels 30 equips participants, i això que encara queda una setmana perquè comenci la competició. A partir d’ara, doncs, els equips que s’apuntin ocuparan places de reserva.

Els equips han d’estar formats per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 8, i el preu de la inscripció és de 6 euros per persona, que es faran efectius el primer dia de competició. Pel que fa al funcionament del torneig, serà el mateix que els últims anys, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. Ho explica Quim Caballé.

bitlles a la fresca 2

Com cada any es repartiran diversos premis, tant individuals com col·lectius. El torneig de “Bitlles a la fresca 2014” se celebrarà la setmana del 4 al 8 d’agost al Parc de la Sardana. L’objectiu és que petits i grans passin una bona estona les primeres nits del mes d’agost, que és quan molta gent comença les vacances d’estiu.

Per més informació sobre l’activitat podeu consultar la pàgina web www.lapenyadelbistec.com i el perfil de la xarxa social Facebook “Bitlles a la Fresca La Penya del Bistec”.

ÚLTIMES NOTÍCIES