IniciNoticiesSocietatENS DEIXA LA TORDERENCA PAQUITA FORS, CONEGUDA PER TOTHOM COM LA “PAQUITA...

ENS DEIXA LA TORDERENCA PAQUITA FORS, CONEGUDA PER TOTHOM COM LA “PAQUITA DE CAN NASSOS”, A L’EDAT DE 86 ANYS. L’ENTERRAMENT ÉS DEMÀ A LES 10 DEL MATÍ.

paquitaNotícia trista la que coneixíem aquest dissabte el matí els veïns i veïnes de Tordera. La torderenca Paquita Fors, coneguda per tothom com la “Paquita de Can Nassos”, ens deixava a l’edat de 86 anys. La seva ha estat una vida lligada al poble de Tordera i, sobretot, a l’històric i ja desaparegut restaurant familiar de Can Nassos, prou conegut per tota la gent del nostre municipi i amb molta anomenada arreu del territori.

Riallera i molt activa en les activitats que es fessin a Tordera, el seu estimat poble, des de fa molts anys la Paquita també era col·laboradora de Ràdio Tordera, on havia participat en diferents programes explicant els secrets de les seves receptes, així com també la podíem escoltar recitant poesies, una altra de les seves passions. Escoltem-la en una de les seves últimes participacions al programa dels matins “Ara i aquí” d’aquest estiu, que s’escolta a tot Catalunya a través de la Xarxa de Comunicació Local.

tall paquita can nassos

Les seves receptes, a partir d’ara, ja només les trobarem en els seus llibres, com “Cuinar amb la Paquita de Can Nassos” o “Paquita de Can Nassos, Cuina casolana… amb molta salsa”, un llibre recull de receptes del programa La Primera Pedra, de Rac 1.

A Tordera, la Paquita de Can Nassos també ha fet moltes xerrades, havia participat al Casal de la dona i, fins i tot, el 2004, va ser la pregonera de la Festa Major del nostre poble.

En nom de tota de la família de Ràdio Tordera, enviem un càlid condol als seus familiars i amics i, allà on sigui, donem les gràcies a la Paquita pels moments que ens ha regalat al llarg de tants anys. Que descansi en pau.

L’enterrament serà demà dilluns, 28 de juliol, a les 10 del matí, a la Parròquia de Tordera.