IniciNoticiesCulturaEL FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES DE PETIT FORMAT, LA PEIXERA, CELEBRA EL SEU...

EL FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES DE PETIT FORMAT, LA PEIXERA, CELEBRA EL SEU 15è ANIVERSARI DEMÀ DISSABTE AMB UNA EDICIÓ ESPECIAL DEL FESTIVAL AMB ACTUACIONS PELS CARRERS DE TORDERA.

peixeracarrerEl festival La Peixera arriba un any més a Tordera, organitzat per l’entitat cultural El Crit. No obstant això, enguany La Peixera fa 15 anys, per aquest motiu, el festival patirà un canvi important de format per encarar les properes edicions amb un aire renovat. Així doncs, els actes del quinzè aniversari començaran demà dissabte, 26 de juliol, a les 5 de la tarda amb La Peixera al Carrer, una innovadora aposta que busca acostar a Tordera el festival a través de diverses propostes com un taller de circ a càrrec de “Circ Petit”, malabars de “Speedy”, les actuacions de teatre de la companyia torderenca “7 i mig” i un concurs de bandes musicals. Tot plegat tindrà lloc a diferents places i carrers del centre del poble amb les actuacions de “Ben Grillats”, “Companyia Mabsutins” i els tabals de la “Colla de Diables de Tordera”. Fidel als seus orígens, la nit de dissabte acabarà a la carpa de circ, instal·lada al Parc Prudenci Bertrana, icona del festival, amb actuacions de “Dani Pulmón Betbox”, “Improacatomba” i el DJ Sendo. El president de La Peixera del 2014, Jordi Ciurana, ens ha avançat totes les activitats previstes per aquest dissabte.

peixera 26 actes

Ciurana explica els motius que els van portar a modificar el format i convida tots els torderencs i torderenques a participar de la nova Peixera.

peixera 26 nou format

Recordem que La Peixera 2014 engega demà dissabte, 26 de juliol, a partir de les 5 de la tarda, a la Plaça de l’Ajuntament amb La Peixera al Carrer, i al vespre, les actuacions tornaran al Parc Prudenci Bertrana. El festival està organitzat per l’entitat cultural El Crit, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, l’Esplai El Garbell i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta. A més, ja es poden adquirir al Casal de Joves i a Ràdio Tordera, al preu de 4 euros, els tiquets per la botifarrada, que es farà al Parc Prudenci Bertrana, a partir de 2/4 de 10 de la nit, demà dissabte.