IniciNoticiesCulturaEL FESTIVAL MULTIPOLAR FINALITZA AQUEST VESPRE AMB “PARAULES DE LA NOSTRA TERRA”,...

EL FESTIVAL MULTIPOLAR FINALITZA AQUEST VESPRE AMB “PARAULES DE LA NOSTRA TERRA”, UN RECITAL-ESPECTACLE EN COMMEMORACIÓ DEL TRICENTENARI 1714-2014.

paraulesnostraterraEl Festival Multipolar, organitzat per la biblioteca de Tordera durant les nits de dimecres del mes de juliol, arriba aquest vespre a la seva fi. La sessió d’avui porta per títol  “Paraules de la nostra terra” i es tracta d’un recital-espectacle que s’emmarca dins de les activitats que organitza Tordera per celebrar el Tricentenari 1714-2014. En aquest sentit, per commemorar la data es recitaran, llegiran i interpretaran textos d’autors catalans com Carles Aribau, Apel·les Mestres, Salvador Espriu, entre d’altres. A diferència de les sessions anteriors, que es feien al pati interior de la biblioteca, la d’avui tindrà lloc a un espai diferent: la plaça de Pau Casals, entre la Biblioteca i Institut Lluís Companys. Sílvia Anfrons, responsable de la biblioteca, ens ha parlat sobre l’activitat i ens ha explicat en què consistirà.

multipolar 23 juliol 1

Anfrons convida totes les persones que senten estima envers Catalunya i la seva cultura a no perdre’s el recital. A més, desvetlla que en finalitzar l’acte hi haurà una petita sorpresa per tots els assistents.

multipolar 23 juliol 2

L’entrada a l’espectacle és gratuïta i no cal fer cap preinscripció prèvia. El recital, que compta amb la col·laboració de l’ACR Pere Cot i la Comissió del Tricentenari, començarà a dos quarts de 10 del vespre, a la plaça de Pau Casals, entre la Biblioteca i l’Institut.

ÚLTIMES NOTÍCIES