IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA RECULL 860 EUROS PER A LA FUNDACIÓ...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA RECULL 860 EUROS PER A LA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE, ENTRE DONACIONS I VENDA DE MATERIAL D’ESTIU DE LA CAMPANYA.

mullat2014Ja coneixem una part de la recaptació de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” a Tordera. L’Associació de Voluntariat, amb les dues parades al mercat i a la piscina municipal, va aconseguir recollir 860 euros entre donacions i venda de material d’estiu de la campanya. La presidenta de l’entitat, Núria Clota, diu que ha estat una mica més fluix que altres anys, però que no deixa de ser una bona xifra, a la qual encara falta sumar-hi la recaptació de diumenge passat de les piscines municipals, que és l’aportació que fa cada any l’Ajuntament.

recaptacio mullat 1

Núria Clota diu que des del Voluntariat estan intentant buscar noves activitats solidaries amb què col·laborar, i que tota participació de nous voluntaris serà important.

recaptacio mullat 2

A Catalunya, l’esdeveniment del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.

ÚLTIMES NOTÍCIES