IniciNoticiesEsportsLA PATINADORA DE LA SECCIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC DEL CLUB PATÍ TORDERA,...

LA PATINADORA DE LA SECCIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC DEL CLUB PATÍ TORDERA, NÀDIA ALSINET, ES PROCLAMA CAMPIONA D’ESPANYA JÚNIOR EN LA MODALITAT DE FIGURES OBLIGATÒRIES.

nadialsinetLa jove torderenca Nàdia Alsinet s’ha proclamat, aquest passat cap de setmana, campiona d’Espanya Júnior de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries, en el 22è Campionat Nacional que s’ha celebrat a Madrid.

La patinadora de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera va aconseguir el primer lloc amb 288,40 punts, 8 punts més que la segona classificada, la també catalana Mireia Ginesta, patinadora de la secció de patinatge del Club Natació Terrassa. El tercer lloc va ser per una altra catalana del Club Patinatge Artístic Ripollet, Neus Forcen.

A més d’aquest campionat, Nàdia Alsinet ha aconseguit a Madrid el subcampionat estatal en la modalitat de programa lliure, la qual cosa li dóna el bitllet per participar en el campionat del món d’enguany, que se celebrarà a Reus del 27 de setembre a l’11 d’octubre.

Per altra banda, Nàdia Alsinet també s’ha quedat a les portes d’aconseguir el subcampionat d’Espanya en la modalitat de programa curt individual. Finalment, però, va quedar en tercera posició amb una puntuació ajustadíssima de la segona classificada.