IniciNoticiesEntitatsTORDERA ES MULLA PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE EN UNA NOVA EDICIÓ DE LA...

TORDERA ES MULLA PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE EN UNA NOVA EDICIÓ DE LA CAMPANYA PER RECAPTAR FONS PER LA CAUSA. L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT HA COORDINAT UN ANY MÉS LA CAMPANYA AL NOSTRE MUNICIPI.

mullat2014L’Associació de Voluntariat de Tordera s’ha adherit, un any més, a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que s’ha celebrat aquest diumenge. Igual que en les anteriors edicions, aprofitant el mercat del diumenge, ahir van instal·lar dues parades amb material d’estiu de la campanya i guardioles per fer donacions, davant les escales de l’església i a la piscina municipal. La recaptació definitiva es coneixerà d’aquí a uns dies però, de moment, la membre del Voluntariat, Montse Gispert, es mostra satisfeta de la jornada. Escoltem-la.

valoracio mullat 1

Montse Gispert explica que la gent que ja coneix la campanya del Mulla’t col·labora cada any. I la que no, quan se’ls hi explica, al tractar-se d’una malaltia molt estesa s’hi avenen de seguida.

valoracio mullat 2

La quantitat total que Tordera doni aquest any a la Fundació Esclerosi Múltiple es coneixerà en els propers dies. Sortirà de les aportacions i les vendes recollides pel Voluntariat i l’aportació de l’Ajuntament, que cada any hi participa destinant tota la recaptació del dia de les piscines municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES