IniciNoticiesEntitatsL’ANC DE TORDERA S’ADHEREIX A LA CAMPANYA “EL PAÍS DE TOTS” I...

L’ANC DE TORDERA S’ADHEREIX A LA CAMPANYA “EL PAÍS DE TOTS” I ORGANITZA AQUEST DIVENDRES UNA TROBADA PER TAL DE RECOLLIR SUPORTS QUE AJUDIN A CONVÈNCER ELS INDECISOS A FAVOR DEL SÍ-SÍ A LA CONSULTA DEL 9-N.

800x600-pais-de-totsCada cop falta menys per la consulta sobiranista del 9 de novembre i l’Assemblea Nacional Catalana vol consolidar i ampliar la majoria social a favor de la independència de Catalunya. Per això ha posat en marxa el projecte “El país de tots”. L’objectiu és fer arribar les raons per la independència als indecisos i no convençuts, és a dir, a les persones que dubten i encara no tenen clar si volen que Catalunya sigui un estat independent. Ho explica el president de l’ANC a Tordera, Àngel Vallicrosa.

anc el pais de tots 1

A Tordera, per tal d’activar la col·laboració de tots els torderencs convençuts, l’ANC organitza aquest proper divendres, 11 de juliol, un pa amb tomàquet amb el país de tots. És una trobada on s’explicarà el funcionament de la campanya i amb la qual l’entitat vol buscar suports, per tal que el Sí-Sí guanyi clarament al nostre municipi el 9-N. Escoltem Àngel Vallicrosa.

anc el pais de tots 2

La trobada tindrà lloc a l’escola Vedruna. Per més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça anc.tordera@gmail.com. Per altra banda, Vallicrosa destaca que aquests propers mesos fins el dia de la consulta es presenten moguts, amb poc temps i moltes idees.

anc el pais de tots 3

Abans de la consulta del 9-N, però, l’11 de setembre d’enguany hi ha una nova manifestació. Aquesta diada, l’objectiu que s’ha proposat l’ANC és omplir la Diagonal i la Gran Via de Barcelona, tot fent una gran “V” humana de “Via”, “Voluntat”, “Votar” i “Victòria”. A Tordera, l’entitat ja fa setmanes que treballa buscant autocars per desplaçar-se a la capital catalana i, un cop tinguin el nombre de places definit, faran difusió sobre com es poden comprar els tiquets.