IniciNoticiesCulturaAQUEST CAP DE SETMANA ES CELEBREN LES FESTES DEL VEÏNAT DE FIBRACOLOR

AQUEST CAP DE SETMANA ES CELEBREN LES FESTES DEL VEÏNAT DE FIBRACOLOR

00120Aquest cap de setmana es celebren les festes del veïnat de Fibracolor. Les activitats començaran divendres a la tarda amb cursa de bicicletes amb obstacles, a l’arbreda davant l’escola Brianxa; seguidament cursa joc per parelles al carrer Verge de la Mercé. A dos quarts de 9, sopar a la fresca i concert de l’Edu Vico, Abel Orea i altres artistes. Entre les novetats, El dissabte, 12 de juliol els actes començaran amb una desfilada de gossos. Ho explica la presidenta de l’associació de veïns, Carme Fernàndez.

festes fibra 1

A les 12 hi haurà el concurs de dibuix i quadre col·lectiu. A la tarda-vespre, animació infantil i sopar popular amb ball de festa major. Carme Fernàndez recorda que moltes activitats programades aniran a càrrec de  gent del poble.

festes fibra 2

Les activitats continuaran diumenge, 13 de juliol amb una xeringada i un vermut popular. A la tarda, Xocolatada, exhibició de country, sopar a la fresca i música dels 80.

Carme Fernàndez explica que enguany volen fer un homenatge als fundadors de l’associació de veïns, que l’any passat van commemorar el 30è aniversari.

festes fibra 3

El gruix de les activitats de les festes es realitzaran a la pista annexa al local social de Fibracolor.