IniciNoticiesCulturaTORDERA JA PREPARA LA 2a FIRA DEL CONTE QUE ES CELEBRARÀ EL...

TORDERA JA PREPARA LA 2a FIRA DEL CONTE QUE ES CELEBRARÀ EL 25 D’OCTUBRE.

fira conteLa Regidoria de Promoció Econòmica ja està treballant en la segona edició de la Fira del Conte, que aquest any es celebrarà el dia 25 d’octubre.

Per començar, l’organització ha publicat les bases del concurs de la imatge gràfica que anunciarà la Fira d’enguany. El concurs està obert a tothom i adreçat especialment als professionals de la il·lustració. La temàtica del disseny ha de ser l’àlbum il·lustrat i el jurat valorarà especialment i entre d’altres aspectes la qualitat artística, l’expressivitat i l’originalitat del disseny, a partir de la temàtica proposada. Els treballs es poden presentar fins al 25 de juliol a l’OAC de Tordera.

La Fira es crea com a un esdeveniment dinàmic, singular i de qualitat, que fomenti el moviment econòmic i social a Tordera i a més ho faci al costat de propostes culturals de qualitat. La primera Fira del Conte va tenir una bona acollida, sobretot entre el públic familiar. Per aquest motiu, seguint l’objectiu de qualitat i dinamisme, l’organització ja treballa en un programa d’activitats novedós i engrescador. Escoltem el regidor de promoció econòmica, Jordi Camó.

fira conte

Totes les persones que vulguin participar, tant com a expositor com per presentar els seus treballs gràfics al concurs, poden formalitzar la seva sol·licitud emplenant el model d’Instància, que us podeu descarregar a www.tordera.cat o a les oficines municipals.