IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA ORGANITZA AQUEST JULIOL ACTIVITATS CULTURALS PER ADULTS AL PATI INTERIOR...

LA BIBLIOTECA ORGANITZA AQUEST JULIOL ACTIVITATS CULTURALS PER ADULTS AL PATI INTERIOR DE L’EQUIPAMENT.

multipolar1La biblioteca de Tordera organitza novament aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals  a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. La responsable de la biblioteca, Sílvia Anfronts assegura que les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:30h i seran gratuïtes.

festival multipolar 1

La primera proposta serà avui amb “Rondalles de la Nostra Terra” a càrrec de Jordina Biosca. Es tracta d’una recopilació de les llegendes i rondalles del nostre país on hi conviuen bruixes i moros, reis, cavallers i éssers encantats, dones malèvoles i lladregots. Una manera de retornar als nostres orígens orals, de veure en tots i cada un dels espais que encara habitem, una història paral·lela a la del nostre avui i el nostre dia a dia. Sílvia Anfronts avança que la lectura no deixarà a ningú indiferent.

festival multipolar 2

Amb tot, atès que l’aforament és limitat, la biblioteca demana inscripció prèvia (trucant a la biblioteca al 937642560).

festival multipolar 3

L’estrena del festival, serà avui dimecres, a dos quarts de 10 del vespre, al patí de la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES