IniciNoticiesEducacióCOMENÇA EL CASAL D’ESTIU DE TORDERA I EL CASAL D’ESTIU D’ANGLÈS, PROMOGUT...

COMENÇA EL CASAL D’ESTIU DE TORDERA I EL CASAL D’ESTIU D’ANGLÈS, PROMOGUT PER LA REGIDORIA DE JOVENTUT.

02997Avui es posa en marxa una nova edició del Casal d’Estiu Municipal organitzat per la Regidoria de Joventut. Aquest any hi participaran més de 100 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

La regidora de joventut, Eliana Romera avança que el casal d’estiu estarà dedicat a la cultura i tradicions de Tordera.

casal 1

El Casal d’estiu es durà a terme de l’1 de juliol al 31 de juliol en horari de matí i tarda del 1 al 16 d’agost només matí i es realitzarà un any més a les instal·lacions de l’Escola Ignasi Iglesias, a l’avinguda dels països catalans.

D’altra banda, La Regidoria de Joventut continua la seva aposta decidia en matèria de formació en llengua estrangera entre els joves. Per aquest motiu i per segon any consecutiu oferirà l’English Summer School, un Casal d’Estiu adreçat als joves d’entre 13 i 16 anys durant el qual es combina la teoria de la llengua anglesa amb activitats de lleure en anglès durant tota la setmana.

Eliana Romera, ha destacat que el Casal d’Estiu es presenta com una opció més assequible i propera per a tots els joves que volen aprofitar l’estiu per millorar el seu anglès de manera intensiva.

casal 2

Una vintena de nois i noies participaran en aquest casal d’estiu en anglès, que es farà al casal de joves, durant el mes de juliol.

ÚLTIMES NOTÍCIES