IniciNoticiesCulturaSARA NIETO FANLO ÉS LA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT DE SANT PERE....

SARA NIETO FANLO ÉS LA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT DE SANT PERE. CLAUDIA GAY I LLORENÇ ROIG SÓN ESCOLLITS PUBILLETA I HEREUET DEL VEÏNAT, RESPECTIVAMENT.

IMG-20140630-WA0000La proclamació de la Pubilla, Pubilleta i Hereuet del veïnat de Sant Pere i el ball fi de festa a càrrec del conjunt Què Tal van posar, ahir a la nit, el punt i final a cinc dies de festa. L’elecció dels petits s’havia de dur a terme a la tarda, a la mitja part del concert. Però la pluja va obligar a suspendre’l, de manera que es van celebrar les dues eleccions a la mitja part del ball de nit, que es va traslladar a la pista esportiva coberta. La jove Sara Nieto Fanlo és la pubilla 2014 i ja és una de les candidates a Pubilla de Tordera. Pel que fa a la Pubilleta i l’Hereuet, van sortir escollits la Claudia Gay i en Llorenç Roig Pascual, respectivament.  Els actes de la festa major de Sant Pere van començar dimecres amb el concurs de dibuix, van seguir dijous amb la sardinada popular i el recital d’havaneres, mentre que divendres es va celebrar el sopar popular. Tots ells van comptar amb una bona participació, tant de la gent del veïnat com de Tordera. Dissabte el matí, la cercavila amb els gegants de Tordera i la festa de l’escuma va reunir una gran quantitat de gent als carrers de Sant Pere. Igualment que el correfoc de la nit, a càrrec de la Colla de Diables de Tordera.

Ahir el matí, tot i que el cel era amenaçador, es van poder celebrar tots els actes: la caminada popular organitzada pel Club Esportiu Tordera (CET), l’ofici solemne a la capella i l’audició de sardanes. A la tarda, l’exhibició de patinatge artístic també va reunir nombrós públic al veïnat de Sant Pere.