IniciNoticiesCulturaTORDERA ENCARA L’ESTIU AMB MOLTES FESTIVITATS I ACTIVITATS PER ENDAVANT I AMB...

TORDERA ENCARA L’ESTIU AMB MOLTES FESTIVITATS I ACTIVITATS PER ENDAVANT I AMB LA VIGILÀNCIA FORESTAL EN MARXA PER PREVENIR ELS INCENDIS FORESTALS.

IMGP8251Comença l’estiu i amb ell arriben a Tordera les festes majors dels veïnats i les urbanitzacions, les sardanes a la plaça, molts actes a l’aire lliure i, a finals d’agost, la Festa Major. Joan Carles Garcia, en declaracions al programa “Línia Directa amb l’Alcalde”, assegura que s’han fet totes les previsions i que a priori no hi ha d’haver cap problema per celebrar les diferents activitats previstes per aquest estiu a Tordera. També explica que es manté la durada de la Festa Major igual que els darrers anys, amb un dia menys d’actes.

alcalde estiu 1

A l’estiu, però, cal estar en alerta als boscos pel risc d’incendi forestal. I més en el nostre municipi, on tres quartes parts del terme local són bosc. En aquest sentit, Joan Carles Garcia diu que la vigilància forestal ja està en marxa i que les franges perimetrals a les urbanitzacions també estan pràcticament llestes. Pel que fa al subministrament d’aigua, tampoc hi ha d’haver problemes.

alcalde estiu 2

És important recordar algun dels consells bàsics de seguretat, com ara: no llençar burilles enceses ni llumins, ni caminant ni per la finestra del cotxe; o tenir a punt eines bàsiques contra incendis (en cas de viure fora del nucli urbà), com mànegues o destrals, i alguna reserva d’aigua.

ÚLTIMES NOTÍCIES