IniciNoticiesCulturaEL MÚSIC VICTOR PEDROL TANCA AQUESTA NIT ELS BALLS DE PRIMAVERA, COORGANITZAT...

EL MÚSIC VICTOR PEDROL TANCA AQUESTA NIT ELS BALLS DE PRIMAVERA, COORGANITZAT PER LA NOSTRA DANSA.

balls tradicionalsDarrer ball de primavera aquesta nit a la plaça Miquel Martí i Pol, amb en Victor Pedrol.

Bateria de formació, va canviar-la per la pandereta quan va descobrir que amb ella podia fer la mateixa funció i que era molt més pràctica. A partir d’aquesta, va descobrir l’acordió diatònic i un món que girava al voltant de la tradició. Ara, compta amb anys d’experiència com a mestre instrumentista tant de percussió com d’acordió diatònic impartint classes a escoles de música tradicional, cursos de formació permanent per a mestres i tallers per a diferents entitats.

L’actuació serà avui a partir de les 22:00h a la plaça de Miquel Martí i Pol. La proposta és gratuïta i està organitzada conjuntament per l’Associació La Nostra Dansa i el Teatre Clavé. El membre de la Nostra Dansa, Joaquim Costes recorda que després del curset de balls tradicional, els balls serveixen per posar en pràctica tots els coneixements adquirits.

balls primavera

Victor Pedrol tanca els balls de primavera a la plaça de Miquel Martí i Pol, per on han passat Sants&Fot i La Sonsoni. Properament, durant el mes de juliol, la plaça del teatre serà l’escenari de les propostes de l’Altre Clavé, la programació d’estiu d’aquest equipament.

ÚLTIMES NOTÍCIES