IniciNoticiesComerçOBERTA LA CONVOCATÒRIA D’INCENTIUS DE LA GENERALITAT PER A L’IMPULS DEL COMERÇ...

OBERTA LA CONVOCATÒRIA D’INCENTIUS DE LA GENERALITAT PER A L’IMPULS DEL COMERÇ I LES PIMES.

icfL’Àrea de Promoció Econòmica informa els comerciants i empresaris que la Generalitat ha obert la convocatòria d’incentius per tal de promoure noves inversions en els àmbits del comerç, l’artesania i la moda de Catalunya, així com potenciar el teixit associatiu i els projectes col·lectius en aquests sectors.

Com a novetat de la convocatòria d’enguany, el Departament d’Empresa i Ocupació donarà suport a la transmissió de comerços en funcionament, per facilitar el traspàs de locals de negoci i la continuïtat de l’activitat comercial.
Jordi Camó, titular de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, explica quins són els objectius d’aquestes línies d’ajuda.

camó ajuts 1

Les sol·licituds s’han de presentar a través del portal FinEmpresa de l’Institut Català de Finances a l’adreça www.icf.cat. No obstant això, Jordi Camó recomana als interessats en aquestes ajudes apropar-se a les oficines de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (Pl.de la Concòrdia s/n).

camó ajuts 2

També és novetat un programa específic de suport a les PIMES per a la incorporació del comerç electrònic, com a canal de venda complementari a la venda presencial. El termini de la convocatòria finalitzarà el 20 de juny.

ÚLTIMES NOTÍCIES