IniciNoticiesCulturaELS VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBREN AQUEST...

ELS VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBREN AQUEST CAP DE SETMANA LES FESTES.

03233L’associació de veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí ja ho tenen tot apunt per celebrar aquest cap de setmana les festes de Sant Joan 2014. Divendres a les 10 es farà el correfoc a càrrec del diables i nit jove amb Tapeo sound sistem.

Les activitats de Dissabte, 21 de juny, començaran  a dos quarts de 8 sardinada popular i a les 11 ball amb el conjunt Maracaibo. Diumenge, les activitats s’iniciaran a les 10 del mati amb jocs infantils, a dos quarts de 7 espectacle infantil amb el grup Filipeto Mondongo, a dos quarts de 10 començarà el sopar popular, i a dos quarts de 11 concert de guitarra flamenca amb Edu Vico. Dilluns, 23 de juny a les 8 del vespre caminada popular i nit de revetlla. Les activitats de la festa finalitzaran el dimarts 24 de juny. La presidenta de l’associació de veïns, Conxita Rodríguez avança els actes per la diada de Sant Joan.

festes st andreu

A les 5 festa de l’escuma i finalitzarà la celebració amb havaneres i rom cremat. L’associació de veïns recorda que les festes se celebraran a la pista poliesportiva al costat del local social.