IniciNoticiesRegidoriesLA POLICIA LOCAL PREPARA LA CAMPANYA PREVENTIVA PER LES REVETLLES DE SANT...

LA POLICIA LOCAL PREPARA LA CAMPANYA PREVENTIVA PER LES REVETLLES DE SANT JOAN I SANT PERE.

sant-joan-4La Regidoria de Seguretat a través de la Policia Local impulsa, un any més, la campanya preventiva “Passa-t’ho bé, no et cremis” amb motiu de les properes revetlles de Sant Joan i Sant Pere.

La campanya vol donar compliment a les mesures de seguretat i legislació vigent en relació a la tinença i l’ús dels petards per tal d’evitar situacions de perill. La Policia Local de Tordera  farà accions de prevenció en menors a fi de d’evitar casos en què els menors d’edat utilitzi o duguin petards d’una classe superior a la que té permesa o detectar un mal ús o un ús inadequat dels petards. En qualsevol d’aquests casos la Policia Local recollirà les dades del menor, esbrinarà on s’han adquirit els petards i si ho ha fet acompanyat d’un adult, es posarà en contacte amb els pares/tutors, es recollirà els petards en dipòsit, se’n prendrà acta i es notificarà els pares/tutors sobre l’obertura de l’acta. En cas d’actes vandàlics, molèsties, perill o similars, es procedirà de la mateixa manera tot i que els petards utilitzats siguin d’una classe per la qual el menor està autoritzat, independentment de les possibles conseqüències que se’n derivin pels danys ocasionats.

La Policia Local, a través de la patrulla d’urbanitzacions farà controls en els punts on s’encenguin fogueres (en aquest sentit es recorda que és necessari demanar permís a tal efecte i complir les condicions de seguretat per encendre-la atenent la normativa de prevenció d’incendis).

Ho explica la regidora de seguretat, Silvia Català.

mesures poli st joan 1

Finalment la Policia Local també realitzarà inspeccions periòdiques als punts de venda de petards autoritzats per comprovar que compleixin els requisits tècnics i administratius i que es venguin petards de les classes autoritzades als menors segons la seva edat.

mesures poli st joan 2

La regidoria de Medi Ambient, per la seva banda, també forma part de la campanya preventiva en tant que afecta la prohibició de fer foc al bosc.

ÚLTIMES NOTÍCIES