IniciNoticiesEntitatsSÚMATE EXPLICA EN UN ACTE A TORDERA ELS MOTIUS QUE HAN PORTAT...

SÚMATE EXPLICA EN UN ACTE A TORDERA ELS MOTIUS QUE HAN PORTAT AL COL·LECTIU A DEFENSAR LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA.

CIMG3294Súmate va fer, divendres a la tarda, el seu primer acte a Tordera, al local de l’Associació de Veïns de Sant Andreu. L’objectiu era explicar el seu projecte de suport i promoció de l’independentisme entre la ciutadania de cultura castellana. I aprofitant que feia un parell de dies s’havien conegut les dades del dèficit fiscal de Catalunya al 2011, d’uns 15.000 milions d’euros (l’equivalent al 7,7% del PIB català), Isaac Navarrete, portaveu de Súmate al Maresme, es preguntava què es la solidaritat, tenint en compte que aquestes xifres suposen rebaixar a la meitat els recursos d’un estat. Escoltem-lo.

balanc sumate 1

Aquesta qüestió, junt amb altres, després d’analitzar-ho, és el que ha portat Súmate a defensar la independència. Al principi, però, va néixer com una associació en defensa del dret a decidir. Ho explica Isaac Navarrete.

balanc sumate 2

A més de Navarrete, a l’acte de divendres també hi van participar altres membres del col·lectiu Súmate: Juan Marín, un mestre nascut a Múrcia, i l’empresària Ana Hinojosa. La xerrada va finalitzar amb una actuació musical de flamenc.

ÚLTIMES NOTÍCIES