IniciNoticiesCulturaJOAN BOU PLA PRESENTARÀ AQUESTA TARDA, “L’ABANS, RECULL GRÀFIC DE TORDERA 1870-1979”.

JOAN BOU PLA PRESENTARÀ AQUESTA TARDA, “L’ABANS, RECULL GRÀFIC DE TORDERA 1870-1979”.

L'abansAquesta tarda es presentarà el resultat final del recull gràfic de Tordera 1870-1979. Segons l’autor, Joan Bou i Pla,  aquest llibre si bé recull nombroses fotografies d’edificis, paisatges i monuments emblemàtics del municipi, fa especial èmfasi en l’aspecte humà de Tordera. A través de les imatges que s’hi recullen es coneixen personatges, maneres de viure, oficis, festes i costums locals. Joan Bou detalla els motius per concentrar el recull entre els anys 1870 i 1979.

llibre bou 1

“L’Abans. Recull gràfic de Tordera 1870-1979” (Ed. Efadós) és el resultat final d’una feina que l’autor va presentar ara fa just un any quan es donava a conèixer aquesta mateixa publicació en fascicles col·leccionables. Des d’aleshores, setmanalment i amb la col·laboració del Club Filatèlic Tordera, s’ha anat completant el recull de fotografies que ara es presenta amb format de publicació final. Joan Bou i Pla explica com serà l’acte d’avui.

llibre bou 2

La presentació, a càrrec de Joan Bou i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, tindrà lloc avui a les 19:00h a la Biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES