IniciNoticiesComerçELS ALUMNES DE CINQUÈ DE L’IGNASI IGLESIAS VENDRAN AQUEST DIUMENGE EN EL...

ELS ALUMNES DE CINQUÈ DE L’IGNASI IGLESIAS VENDRAN AQUEST DIUMENGE EN EL MERCAT ELS PRODUCTES QUE HAN CREAT A TRAVÉS DE LES COOPERATIVES ESCOLARS ARTMAN I EL SOMRIURE.

artmanEls alumnes de cinquè de primària de l’escola Ignasi Iglesias han finalitzat ja la producció dels articles que comercialitzaran a través de les cooperatives que els mateixos alumnes han constituït en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’escola.

Diumenge, 1 de Juny coincidint amb la celebració del mercat dels diumenges, els alumnes muntaran les parades amb els seus productes a l’alçada del Camí Ral, cantonada amb el carrer de Gaudí.

Des de principi de curs, els alumnes de les dues aules de cinquè han creat dues cooperatives reals, anomenades Artman i El Somriure, que els ha permès conèixer i aprendre, entre d’altres, en què consisteix la constitució d’una cooperativa, com es redacten uns estatuts, quines són les seves funcions, han escollit els productes que ells mateixos han dissenyat per comercialitzar, han estudiat línies de negoci a través d’estudis de mercat, han fet estratègies de comunicació i màrqueting i han treballat en la cadena de producció dels seus propis productes. A més, durant el curs, els alumnes han realitzat una visita a la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera i han rebut visites a l’escola que els han servit d’assessorament i d’informació de cara a posar en marxa el seu negoci.

Logo revisatSegons es desprèn dels objectius del projecte, en un context creatiu i lúdic, l’alumnat desenvolupa capacitats emprenedores mitjançant un aprenentatge transversal.  La regidora d’ensenyament, M. Àngels Cayró explica què han après els alumnes amb aquest projecte.

cayro cooperativa

Amb la posada a la venda dels productes que ells mateixos han fabricat es tanca el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” que va començar al mes de setembre i que s’ha dut a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’assessorament tècnic de l’empresa Nalvalón.

ÚLTIMES NOTÍCIES