IniciNoticiesEducacióTORDERA ES QUEDARÀ SENSE FORMACIÓ PROFESSIONAL L’ANY VINENT. EDUCACIÓ DECIDEIX SUPRIMIR EL...

TORDERA ES QUEDARÀ SENSE FORMACIÓ PROFESSIONAL L’ANY VINENT. EDUCACIÓ DECIDEIX SUPRIMIR EL CICLE FORMATIU D’ADMINISTRATIU DE L’INSTITUT LLUÍS COMPANYS.

IMGP7219L’institut Lluís Companys de Tordera ja no impartirà el curs vinent el cicle formatiu de grau mitjà d’administratiu. El Departament d’Educació ha decidit suprimir-lo per la baixa demanda d’alumnes. El director de l’institut torderenc, Àngel Pous, ha explicat que el motiu d’eliminar el cicle formatiu de grau mitjà d’administratiu, una especialitat que es va començar a impartir l’any 1980, és la falta d’alumnat i els ajustos econòmics.

supressio cicle formatiu 1

Amb aquesta decisió, Tordera es queda sense ensenyament de formació professional. Històricament, en el poble s’havien impartit tres especialitats de formació professional i eren els estudis  d’administratiu els darrers que s’impartien a l’IES Lluís Companys.

Angel Pous explica que s’havia treballat amb les àrees de serveis socials i promoció econòmica de l’ajuntament de  Tordera per iniciar un cicle de disseny tèxtil vinculat amb la presència d’Inditex al poble, però que finalment no va ser possible.

supressio cicle formatiu 2

Malgrat això, l’ajuntament i l’institut no s’han donat per vençuts, i volen posar en marxa, en un futur proper,  un cicle formatiu agrari.

supressio cicle formatiu 3

El cicle formatiu de grau mitjà d’administratiu es podrà cursar l’any vinent a Arenys de Mar, Calella, Mataró, Premia de Mar i Vilassar de Dalt a la comarca del Maresme i Blanes, Arbúcies i Santa Coloma de Farners a la comarca de la Selva.

ÚLTIMES NOTÍCIES