IniciNoticiesCulturaES POT RECOLLIR GRATUÏTAMENT A LA BIBLIOTECA DE TORDERA EL CÒMIC SOBRE...

ES POT RECOLLIR GRATUÏTAMENT A LA BIBLIOTECA DE TORDERA EL CÒMIC SOBRE LA MANCOMUNITAT “L’INICI DEL DEMÀ”.

comic-mancomunitat“L’inici del demà” és el còmic que ha editat la Diputació de Barcelona i que diumenge 27 d’abril es va encartar gratuïtament amb els diaris d’àmbit nacional. A partir d’ara tothom qui ho vulgui podrà recollir-lo a la biblioteca de Tordera o a qualsevol centre de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació barcelonina, fins a exhaurir-ne les existències.

Guionat per Raimon Portell i il·lustrat per Àlex Ferreiro, “L’inici del demà. Història de la Mancomunitat de Catalunya 1914-1925” és un còmic que, en el marc de la commemoració del centenari de la Mancomunitat, dóna a conèixer un període cabdal del nostre país de la mà dels seus protagonistes. La commemoració dels cent anys de l’inici de la Mancomunitat ha de servir per posar de manifest l’obra d’una institució de l’administració local, com també el tarannà dels polítics catalanistes que la van impulsar i dirigir. Més enllà de la ingent obra duta a terme en pocs anys, cal donar especial rellevància a la contribució decisiva de la Mancomunitat al desenvolupament dels sentiments d’unitat i d’identitat dels catalans. El president de la diputació de Barcelona, Salvador Esteve remarca que l’ objectiu de la Mancomunitat i el de la diputació de Barcelona és el mateix, el benestar de la gent.

comic mancomunitat

Amb motiu del centenari d’aquesta institució, la Biblioteca Virtual també ha incorporat un apartat especial dedicat a la relació de la Mancomunitat amb les biblioteques públiques.

ÚLTIMES NOTÍCIES