IniciNoticiesEntitatsPROTESTA DE LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA EN SUPORT A UNA...

PROTESTA DE LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA EN SUPORT A UNA FAMÍLIA DE TORDERA QUI BANKIA RECLAMA DOS PISOS.

IMG-20140528-WA0000Nova acció de la Plataforma d’Afectats  per la Hipoteca (PAH) a Tordera. En aquesta ocasió ha estat a la sucursal de Bankia del Camí Ral. El motiu de la protesta era donar suport a una família de Tordera, qui Bankia reclama dos pisos i un deute de 60.000 euros. El pisos afectats són els de la filla i els seus pares que va avalar l’habitatge. Davant aquesta situació reclamen quedar-se amb un pis i negociar la condonació del deute de l’altre. Ho explicaven en declaracions a Ràdio Tordera.

pah 1

Per negociar el cas, Bankia ha citat a la família afectada el pròxim dijous, 4 de juny  a les 10 del matí a Mataró. La plataforma adverteix que si la situació de la família no s’arregla, intensificaran les protestes.

140528_002

Passades les 10 del matí membres de la PAH de Tordera, Pineda, Blanes i Barcelona han arribat al banc i, com és habitual, han enganxat els diferents adhesius i cartells per després omplir la sucursal de Bankia torderenca amb paper de diari. Sota el crit del ja clàssic “sí que es pot”, han anat cridant l’atenció dels veïns que passaven pel cèntric carrer i també dels vehicles, alguns dels quals responien fent sonant el clàxon. L’acció ha estat completament pacífica i la sucursal del banc no ha patit cap desperfecte.