IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA ARRIBA A 5000 AMICS AL FACEBOOK I PASSA DE PERFIL...

RÀDIO TORDERA ARRIBA A 5000 AMICS AL FACEBOOK I PASSA DE PERFIL PERSONAL A PÀGINA OFICIAL PER SEGUIR AUGMENTANT LA XARXA D’INTERNAUTES.

02760Ja fa temps que Ràdio Tordera va apostar per les xarxes socials a Internet, per tal de fer arribar als internautes les notícies de Tordera i altres continguts d’actualitat el més ràpid possible.

El perfil de la ràdio al Facebook ha arribat a 5.000 amics, un miler dels quals, aproximadament, s’hi ha afegit aquest últim any. Ara, Ràdio Tordera ha canviat la presència a Facebook, passant de perfil personal a pàgina oficial. El motiu és que Facebook no permet tenir més de 5000 amistats.

A efectes pràctics, el funcionament serà el mateix.  A banda de les notícies del dia, Ràdio Tordera també posa a disposició dels internautes les gravacions dels diferents programes que s’emeten en antena, per totes aquelles persones que no l’hagin pogut escoltar en directe o vulguin tenir-ne una còpia. Recordin, Ràdio Tordera al 107.1 FM, a la pàgina webwww.radiotordera.cat i a les xarxes socials Facebook i Twitter.

ÚLTIMES NOTÍCIES