IniciNoticiesCulturaISAAC CORONAS, ACTUAL HEREU DE TORDERA, ÉS ESCOLLIT FADRÍ DEL MARESME A...

ISAAC CORONAS, ACTUAL HEREU DE TORDERA, ÉS ESCOLLIT FADRÍ DEL MARESME A L’ELECCIÓ DEL PUBILLATGE COMARCAL.

IMG-20140526-WA0006El jove torderenc Isaac Coronas, Hereu de Tordera 2013, va ser escollit dissabte com a 2n Fadrí del Maresme 2014. Pel que fa als títols d’Hereu i Pubilla del Maresme, aquests van ser per l’Arnau Akhtar, representant d’Arenys de Mar, i Cristina Riera, Pubilla de Palafolls. El grup del pubillatge comarcal 2014 el completen com a dames i fadrí, les pubilles de Pineda i Arenys de Mar i l’hereu de Canet.

En declaracions a Ràdio Tordera, poc després de ser proclamat, Isaac Coronas es mostrava content i molt il·lusionat amb aquest nou any. Escoltem-lo.

isaac coronas 1

Dissabte el matí es van dur a terme els exàmens escrits i orals, entre els quals hi havia fer una redacció sota el tema “Els reptes futurs de Catalunya davant la consulta del 9-N”. Isaac Coronas ens explica en què van consistir.

isaac coronas 2

L’elecció del Pubillatge Comarcal del Maresme 2014 es va celebrar dissabte a la tarda a Santa Susanna, població d’on era la pubilla comarcal de l’any passat. La jornada va finalitzar amb un sopar informal per els membres del pubillatge i els seus acompanyants.

ÚLTIMES NOTÍCIES