IniciNoticiesPolíticaLES ELECCIONS EUROPEES ARRIBEN DIUMENGE, AMB L’INCERTESA DE LA PARTICIPACIÓ. A TORDERA...

LES ELECCIONS EUROPEES ARRIBEN DIUMENGE, AMB L’INCERTESA DE LA PARTICIPACIÓ. A TORDERA MÉS DE 12.000 PERSONES, ESTAN CRIDADES A LES URNES.

ELECCIONS EUROPEESMés de 12000 torderencs, estan cridats a votar aquest diumenge 25 de maig, en les eleccions europees. Els col·legis electorals, obriran les seves portes a les 9 del matí. Tordera compta amb 4 col·legis: Serra de Miralles, IES Lluis Companys, Roureda i Pavelló municipal. Els diferents col·legis electorals romandran oberts fins les 8 del vespre, moment en el qual es farà el recompte dels vots. La secretària municipal, Marta Portella avança el procés organitzatiu de l’ajuntament, davant les eleccions.

eleccions 1

A partir de les 8 del vespre, es procedirà al recompte de vots. Marta Portella recorda quin procediment es segueix.

eleccions 2

Els serveis informatius de Ràdio Tordera, han preparat per diumenge, 25 de maig informatius especials, per cobrir el desenvolupament a Tordera, de la jornada electoral. Ràdio Tordera, oferirà butlletins a les 10 i 1 del migdia i a les 6, 7 i 8 de la tarda. Seguidament, s’informarà del resultat final de les eleccions europees a Tordera, amb la valoració dels representants locals.

ÚLTIMES NOTÍCIES