IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT DE TORDERA PREVEU CONNECTAR LES URBANITZACIONS DE NIÀGARA I ÀGORA PARK...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA PREVEU CONNECTAR LES URBANITZACIONS DE NIÀGARA I ÀGORA PARK A LA PLANTA POTABILITZADORA ABANS QUE COMENCI L’ESTIU.

IMGP6806L’Ajuntament de Tordera va connectar, fa unes setmanes, el veïnat de Sant Pere i les urbanitzacions de Tordera Park i Terra Brava a la xarxa de la planta potabilitzadora del municipi. Igual que el nucli urbà, ara aquests sectors també gaudeixen d’aigua potabilitzada, tot i que la problemàtica era menor perquè tenien uns dipòsits que absorbien part del manganès de l’aigua, però no tot, de manera que calia activar la connexió a la potabilitzadora el més aviat possible. S’ha fet, doncs, un pas important per millorar la qualitat de l’aigua en aquestes zones de Tordera i, ara, la intenció és connectar les urbanitzacions de Niàgara i Àgora Park. Escoltem el regidor d’Obres i Serveis, Carles Aulet.

aulet potabilitzadora 1

L’objectiu és enllestir les obres de connexió en aquestes urbanitzacions abans de l’estiu, perquè quan arribi la calor i les urbanitzacions estiguin en plena ocupació no hi hagi problemes. Ho explica Carles Aulet.

aulet potabilitzadora 2

Aulet diu que estan contents amb el funcionament de la potabilitzadora perquè poden oferir aigua de més qualitat. A més, diu que tampoc hi ha tantes averies.

aulet potabilitzadora 3

La planta potabilitzadora es va construir per tal de poder assumir totes les connexions amb veïnats i urbanitzacions. Ara bé, en el cas que fos necessari obtenir més aigua, està preparada per ampliar-la.

ÚLTIMES NOTÍCIES