IniciNoticiesPolíticaALICIA RODRÍGUEZ I JOAN RANGEL DEMANEN EL VOT PELS SOCIALISTES A LES...

ALICIA RODRÍGUEZ I JOAN RANGEL DEMANEN EL VOT PELS SOCIALISTES A LES ELECCIONS EUROPEES PER TAL D’ACABAR AMB LES POLÍTIQUES DE RETALLADES I DESIGUALTATS DE LA DRETA.

20140516_191635A l’equador de la campanya electoral per les eleccions europees del proper diumenge, 25 de maig, el PSC de Tordera va celebrar un acte aquest passat divendres a la tarda, on es va parlar de la importància que tenen aquests comicis per la vida quotidiana de tots els ciutadans.

En declaracions a Ràdio Tordera, la membre del comitè polític de la sectorial d’Europa i del Mediterrani del PSC, Alicia Rodríguez, va destacar la importància d’aquestes eleccions fent referència al lema del partit: “Canviem Europa”.

europees psc 1

Amb les últimes polítiques de retallades, molta gent s’ha anat desconnectant d’Europa. Davant aquest fet, Alícia Rodríguez fa una crida a les urnes per tal de canviar aquesta desafecció i acabar amb les polítiques de la dreta.

europees psc 2

A l’acte socialista de divendres també hi va participar el diputat al Congrés per Barcelona, Joan Rangel, el qual va dir que Europa es troba en una cruïlla, fruit de les polítiques neoliberals, les retallades i la creixent desigualtat. I davant d’aquest fet, Rangel creu que només hi ha dues alternatives.

europees psc 3

Joan Rangel va destacar que l’únic partit polític d’esquerres present a tots els països de la Unió Europea és el socialista.

europees psc 4

Tant Alicia Rodríguez com Joan Rangel són maresmencs. En aquest sentit, Rodriguez recordava actuacions fetes a la comarca i destacava què pot significar pel territori un bon resultat dels socialistes a les eleccions europees.

europees psc 5

L’acte de campanya del PSC de Tordera va ser presentat pel portaveu local, Josep Romaguera, i la clausura va anar a càrrec de Rafa Delgado, membre de l’executiva local. Al final de l’acte va tenir lloc un concert de guitarra amb l’Edu Vico i es va oferir un pica-pica a tots els assistents.