IniciNoticiesCulturaL’AULA DE BELLES ARTS DEL TEATRE CLAVÉ INAUGURA L’EXPOSICIÓ “EL NOSTRE MÓN...

L’AULA DE BELLES ARTS DEL TEATRE CLAVÉ INAUGURA L’EXPOSICIÓ “EL NOSTRE MÓN IMAGINARI”, UN RECULL DE TREBALLS REALITZATS DURANT EL CURS.

aulabellesartsArriba la recta final del curs al Centre de Formació Artística del Teatre Clavé i durant el que resta de dies fins al mes de juny, les diferents escoles i aules preparen les mostres dels seus treballs i aprenentatges al públic. En aquesta ocasió, l’Aula de Belles Arts serà la primera a dur presentar al públic una mostra dels treballs realitzats. I ho faran a través d’una exposició que han titulat El nostre món imaginari“: un recull dels mons ideals i/o fantàstics de cada alumne convertits en maquetes i plasmats sobre una bola del món al voltant de la qual s’estructura la mostra.

L’exposició i els treballs que s’hi podran veure han estat ideats, creats i muntats pels alumnes de l’aula de Belles arts durant el tram final del curs. El nostre món imaginari es podrà visitar fins el 17 de juny en horari d’obertura del centre (de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h).

L’Aula de belles arts forma part del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé, integrat també per l’Aula de teatre i les escoles de música i de dansa.

ÚLTIMES NOTÍCIES