IniciNoticiesCulturaTORDERA ACULL UNA SEMIFINAL DEL CONCERT-CONCURS DE GRUPS NOVELLS “ALÇA’T” AMB ITACA...

TORDERA ACULL UNA SEMIFINAL DEL CONCERT-CONCURS DE GRUPS NOVELLS “ALÇA’T” AMB ITACA BAND COM A CAP DE CARTELL

alcatLes JERC Tordera organitzen per aquest 17 de maig a les 20:30h un concert  gratuït a la plaça de l’Església amb diversos grups novells del Maresme i Itaca  Band com a cap de cartell. Els grups participants a Tordera són: La Quieta Band, Marc Ràmia, Un gos robant i The Jamps. Per cloure el concert, compten amb Itaca Band, un grup del Vallès que ha tocat fins i tot al País Basc i Galícia, i que presentarà el seu nou treball “Rema”, un àlbum festiu, optimista i ple de ritme.

Es tracta d’un concert que forma part del concurs de grups novells “Alça’t”, organitzat a nivell regional per les JERC Maresme-Barcelonès Nord, i que consta de dues semifinals: una a Badalona (30 de maig) i l’altra a Tordera. Ho explica el regidor republicà a l’ ajuntament de Tordera, Jordi Romaguera.

jerc 1

Els dos grups novells guanyadors de cada semifinal tocaran a Mataró el dia 31 de maig en un concert on el cap de cartell serà El Veïnat. El vencedor del concurs farà un concert a l’Acampada Jove, el festival que any rere any organitzen les JERC a Montblanc. La mecànica del concurs és senzilla: per cada consumició a barra ens comptabilitzarà un vot.

Prèviament al concert, i ben aprop, al mirador de darrere l’Ajuntament, sobre les 19:00h, hi haurà un acte polític que comptarà amb la presència de Bernat Costas, antic regidor del municipi i actualment candidat a les eleccions europees per ERC Girona, Elisabet Nebreda, candidata a les eleccions europees per ERC Barcelona i Andreu Criquet, candidat a les europees per les JERC.

jerc 2

Entre l’acte polític i el concert es farà una botifarrada.

ÚLTIMES NOTÍCIES