IniciNoticiesCulturaTORDERA CELEBRA L’APLEC DE SANT PONÇ AMB LES ACTIVITATS TRADICIONALS I UN...

TORDERA CELEBRA L’APLEC DE SANT PONÇ AMB LES ACTIVITATS TRADICIONALS I UN GRAN ÈXIT DE PÚBLIC. L’ARROSSADA POPULAR QUE PREPARA CADA ANY LA COMISSIÓ DE FESTES VA REPARTIR FINS A 2000 RACIONS D’ARRÒS.

Foto: Jordi Romaguera
Foto: Jordi Romaguera

Centenars de torderencs i torderenques van ser fidels al tradicional aplec de Sant Ponç i, acompanyats pel bon temps, van gaudir aquest passat diumenge de les activitats celebrades al paratge de l’ermita. A més, el fet de coincidir amb el cap de setmana, va fer que l’assistència de públic fos encara més nombrosa que altres anys i el dia molt més festiu.

La jornada va començar, com cada any, amb l’Ofici Solemne i la benedicció de les roses.

Els cants de la coral de la parròquia i la processó per l’esplanada de l’ermita amb els gegants, van adornar un matí que va finalitzar amb l’arrossada popular, organitzada per la Comissió de Festes. Tot un èxit, ja que es van repartir 2000 racions d’arròs. Escoltem la regidora de festes M. Àngels Cayró.

balanc sant ponc 1

A la tarda, l’audició de sardanes amb la cobla Costa Brava, amb un repertori dedicat al centenari del naixement del compositor, Joaquim Soms va posar el punt i final a l’aplec de Sant Ponç 2014. La regidora, destacava la singularitat de l’ audició de sardanes d’enguany.

balanc sant ponc 2

Recordem que tots els actes estaven organitzats per la Comissió de Festes i la Regidoria de Festes i que, durant tot el dia, hi va haver servei de transport continu i gratuït des de Tordera fins a Sant Ponç.

ÚLTIMES NOTÍCIES