IniciNoticiesPolíticaEL SECRETARI D’ORGANITZACIÓ DE CiU, JOSEP RULL, DESTACA A TORDERA LA IMPORTÀNCIA...

EL SECRETARI D’ORGANITZACIÓ DE CiU, JOSEP RULL, DESTACA A TORDERA LA IMPORTÀNCIA D’UNA ELEVADA PARTICIPACIÓ A LES ELECCIONS EUROPEES PER SINGULARITZAR CATALUNYA I DONAR FORÇA AL PROCÉS SOBIRANISTA.

IMG-20140509-WA0006Divendres era el primer dia oficial de campanya electoral per les eleccions al parlament europeu i, a Tordera, l’agrupació local de CiU la va encetar amb la visita del secretari d’organització del partit, Josep Rull. En declaracions a Ràdio Tordera, Rull es mostrava il·lusionat i destacava la importància d’aquestes eleccions europees per a Catalunya.

rull 1

Amb el lema “Guanyem-nos Europa”, Josep Rull destaca les principals idees amb les quals volen canviar un marc polític que ara no els hi agrada.

rull 2

Tenint en compte que, històricament, la participació a les eleccions europees no ha estat especialment bona, com la majoria de partits catalans, des de CiU destaquen la importància d’anar a votar per donar força al procés sobiranista i singularitzar Catalunya. Escoltem Josep Rull.

rull 3

Josep Rull va voler deixar clar que el suport a CiU es traduirà en suport cap al President de la Generalitat, Artur Mas, que és qui ha d’anar a defensar a Europa el procés sobiranista.

rull 4

El secretari d’organització de CiU va finalitzar la seva visita a Tordera amb un sopar privat amb representants d’entitats i l’Alcalde de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES