IniciNoticiesEntitatsLA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA COMENÇA LA SEVA “CAMPANYA” EN CONTRA...

LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA COMENÇA LA SEVA “CAMPANYA” EN CONTRA DELS BANCS.

IMGP8427Coincidint amb l’inici de la campanya electoral europeu, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca no atura la seva lluita contra els desnonaments. Aquesta nit passada, membres de la plataforma han omplert els vidres de diverses entitats bancàries de Tordera amb adhesius i papers.

Fa uns dies, la Plataforma va començar una campanya a nivell estatal en contra dels bancs. És per això que la PAH oferia des de la seva web uns flyers amb un compte enrere amb els números del 4 al 0, per tal que els afectats els enganxessin cada dia, a les sucursals bancàries per avisar-los de l’ofensiva que preparen contra ells. El número 0 ha vingut acompanyat per l’actuació d’aquesta matinada. Avui, a dos quarts de deu del matí, serà quan comenci la campanya a la Plaça Catalunya de Barcelona, amb una acció conjunta de les PAH’s de tot Catalunya. La delegació de Tordera també participa de la concentració.

La plataforma d’afectats per la hipoteca reclamen una moratòria sobre els desnonaments, la dació en pagament i un lloguer social.

ÚLTIMES NOTÍCIES