IniciNoticiesSocietatL’ATUR BAIXA EN 71 PERSONES A TORDERA DURANT EL MES D’ABRIL, SEGONS...

L’ATUR BAIXA EN 71 PERSONES A TORDERA DURANT EL MES D’ABRIL, SEGONS DADES DE LA GENERALITAT.

aturabril14L’atur ha baixat a Tordera el mes d’abril en 71 persones en relació amb el març, segons les dades fetes públiques per la generalitat. És el segon més consecutiu que hi ha baixada del nombre d’aturats a Tordera, coincidint amb l’inici de la temporada turística. El nombre total de desocupats a Tordera a l’abril ha estat de  1.658, amb un índex d’ atur del 19,29%.

La baixada de l’atur s’ha donat en tots els grups d’edat i en tots els sectors econòmics, sent els serveis els que han sortit més beneficiats, tant pel que fa a hostaleria com a comerç. També és important constatar una lleugera recuperació de la indústria i de la construcció.

L’anàlisi municipal fet per l’Observatori de Desenvolupament Local visualitza un comportament força similar a tot el Maresme. Durant el passat mes d’abril, tots els municipis, a excepció d’Òrrius, han registrat un descens en el nombre de persones desocupades. En la comparativa interanual és Alella l’única població amb un lleuger increment de l’atur. Tot i això, aquest municipi juntament amb Cabrera de Mar, Cabrils, Teià i Tiana són els que tenen una desocupació per sota del 10%, mentre Pineda de Mar i Mataró superen el 20%, encara que en aquests casos l’evolució també és positiva perquè Pineda té prop de 197 aturats menys, Mataró 734 i Tordera 173.

ÚLTIMES NOTÍCIES