IniciNoticiesEducacióLA GENERALITAT I L’AJUNTAMENT DE TORDERA NEGOCIEN UN ACORD PER CONSTRUIR, EN...

LA GENERALITAT I L’AJUNTAMENT DE TORDERA NEGOCIEN UN ACORD PER CONSTRUIR, EN DIVERSES FASES, LA NOVA ESCOLA SERRA DE MIRALLES.

03498En l’últim ple de l’Ajuntament de Tordera, el grup municipal d’ERC es va interessar per les converses del govern local amb la Conselleria d’Ensenyament respecte al projecte de construcció de l’Escola Serra de Miralles.

Responent a la qüestió, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va explicar que es mantenen les reunions amb la conselleria i que el director general, en una visita a les escoles del municipi, es va interessar especialment per la situació del Serra de Miralles, el qual està patint la manca de pressupost de la Generalitat per a la construcció de noves escoles. Garcia diu que el més urgent és cobrir les places de secundària i que és per on s’ha començat a treballar. Escoltem-lo.

alcalde serra de miralles

Recordem que els primers anys, l’escola Serra de Miralles va funcionar amb barracons en uns terrenys del veïnat de Sant Andreu, lloc on s’havia de construir la nova escola-institut (de primària i secundària). Actualment, l’escola ocupa l’antic edifici de l’Ignasi Iglesias.

ÚLTIMES NOTÍCIES