IniciNoticiesSocietatLA POLICIA MUNICIPAL HA POSAT UN TOTAL DE 32 DENÚNCIES A PROPIETARIS...

LA POLICIA MUNICIPAL HA POSAT UN TOTAL DE 32 DENÚNCIES A PROPIETARIS DE GOSSOS INCÍVICS. ÉS EL PROBLEMA MÉS DIFÍCIL D’ERADICAR EN MATÈRIA DE CIVISME.

02567En el torn de precs i preguntes del Ple Municipal corresponent el mes d’abril, des d’Esquerra Republicana, el regidor Xavier Pla va preguntar per el nombre de sancions que s’han aplicat per l’incompliment de l’article 25 de l’ordenança municipal reguladora de la tinença d’animals. En aquest sentit, els republicans es van interessar per saber quines mesures correctores es prenen per tal de reduir els excrements de gossos a les zones públiques.

La regidora de seguretat, Sílvia Català, va destacar que s’han posat 32 denúncies i va recordar algunes de les actuacions que s’han realitzat i encara s’estan duent a terme per tal d’acabar amb aquesta problemàtica.

catala sancions caques gossos

En el plenari, la regidora de seguretat va apuntar que, durant aquests quatre primers mesos del 2014, s’ha reforçat la vigilància sobre aquesta qüestió, i que bona part de les sancions corresponen, molt probablement, a aquest període de temps.

ÚLTIMES NOTÍCIES