IniciNoticiesCulturaL’ARTISTA TERESA PERA INAUGURA AVUI A SABADELL L’EXPOSICIÓ DE PINTURA I DIBUIXOS...

L’ARTISTA TERESA PERA INAUGURA AVUI A SABADELL L’EXPOSICIÓ DE PINTURA I DIBUIXOS “ESTRATS”. LA MOSTRA ES PODRÀ VISITAR FINS AL 1 DE JUNY.

estratsAmb un recull de pintures i dibuixos, l’artista torderenca Teresa Pera inaugura avui l’exposició “Estrats” a l’acadèmia de belles arts de Sabadell. A les seves obres prima el gest, que utilitza per a construir gràcies a la juxtaposició de plans aportant profunditat a l’obra. La mirada es centra sobre el concret, sense deixar de valorar la globalitat a través de les atmosferes creades amb la pinzellada amb clares reminiscències orientals. Ens detalla el contingut de la mostra, Teresa Pera.

estrats 1

L’artista torderenca, retorna a l’Acadèmia de belles arts de Sabadell després de la seva exposició “Octubre” de l’any 2011. Des de l’any 2008 també duu a terme un projecte de gravat calcogràfic regularment amb Murtra Edicions. Teresa Pera afronta amb optimisme el seu futur professional.

estrats 2

L’inauguració de l’exposició serà avui a les 7 de la tarda a l’acadèmia de belles arts de Sabadell. La mostra es podrà visitar fins al 1 de juny.

ÚLTIMES NOTÍCIES